HP Premium er skabt til

Fremtidens kontor

Krifa valgte HP's Premium produkter, i samarbejde med Atea


"Vi skal vise hvad vi står for"


Hos Krifa er man i gang med en udrulning af bærbare pc’er til medarbejdere. Man har valgt HP’s Premiumprodukter for at understrege foreningens niveau og dynamik.

Med over 200.000 kunder er Krifa – Kristelig Fagforening og A-kasse – Danmarks fjerdestørste fagforening og a-kasse. Krifa er en moderne og dynamisk organisation, hvad der naturligvis skal afspejle sig i det værktøj, medarbejderne bruger.

"Vi går væk fra vores proprietære Citrix-løsning og ruller bærbare pc’er ud i hele vores organisation," forklarer IT-projektleder Per Balsløw Østergaard. "Vi bruger mere lyd, billeder og video i det daglige, og der var den gamle løsning ikke god nok længere."

Grundige test og overvejelser

"I det hele taget afspejler vores valg af ny pc-platform den måde, vi samarbejder på i dag. Vi bliver alle mere mobile, afholder flere møder via Skype for Business og skal som moderne fagforening have det nyeste udstyr," fastslår IT-projektlederen.

Kravene kom derfor til at omfatte Windows 10 som styresystem, Skylake-processorer og et gennemtestet, højt kvalitetsniveau, der kunne sikre medarbejderne fleksibilitet og arbejdsglæde. HP’s 850- og 1040-modeller opfyldte alle kriterierne.

810 bærbare pc’er i det hele

Samlet set skal Krifa rulle 810 bærbare pc’er ud i organisationen, og efter et pilotprojekt er man endt med, at medarbejderne ud fra behov og ønsker kan vælge blandt andet HP’s premium bærbare pc’er.

"Vi har fravalgt de billigere bærbare modeller på markedet, da de ganske enkelt ikke lever op til den performance og signalværdi, vi ønsker. HP’s premiummodeller giver en helt anden kvalitetsfornemmelse og en daglig glæde for medarbejderne," slutter Per Balsløw Østergaard


Besøg Ateas Premium Demorum

Hos Atea viser vi gerne HP's Premium produkter frem.

Hvis du ønsker at besøge vores demorum, udfyld da formularen nedenfor og sæt kryds i
"Besøg i Ateas HP Premium demorum".

Så kontakter vi dig for en aftale.

1HP Spectre Pro 13 G1, Intel® Core™ i7 processor.

2HP EliteBook Folio G1, Intel® Core™ m7 processor.

3HP Elite x2 1012, Intel® Core™ m7 processor

HP’s Premium pc’ere har indbygget HP SureView.

Se videoen om hvordan du kan undgå at blive kigget over skulderen. Vil du vide mere, så kontakt os via formularen nedenfor.

Vil du vide mere om Premium løsningerne?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Køb af en Premium model inkluderer 3 års standard Carepack

Alle Premium modeller kommer med unikke sikkerhedsløsninger som HP Sure Start og BIOSphere

Premium forbedrer mulighederne for samarbejde med Noise Cancellation software