HP Elite x2 1012

Totalt kompromisløs Business Tablet og PC

Nytænkende og kun 8 mm tyk med et vanvittigt tastatur og suveræn, lang batteritid. Sætter helt nye standarder for, hvad fremtiden vil byde.

Skal opleves!

HP EliteBook 1040 G3

Verdens tyndeste 14” business UltraBook™

Ikke alene verdens tyndeste – også den mest flittige af dem alle. Batteritid på op til hele 10 timer og 15 minutter!

Nu med HP Premium keyboard og ClickPad. Sprængfyldt med alle business-critical features som fingeraftrykslæser, smart card, USB-C , HDMI og 4G/LTE (tilbehør).

Tilsluttes netværk via ægte ultraslim dockingstation.

HP Spectre Pro x360 G2

Innovativt design, fantastisk ydeevne og enestående batterilevetid

Den elegante og præcist fremstillede HP Spectre Pro x360 byder på en række fordele, som f.eks. de fire betjeningstilstande og det smidige hængsel, der sikrer 360-graders bevægelse. Du kan være produktiv med den lange batterilevetid på en konvertibel x360 til erhvervsbrug med 6. generations Intel® Core™ i5/i7-processorer og valgfri vPro™-teknologi.

HP EliteBook 725 G3

Nyt slankt design med alle de rigtige porte

Nyd den tynde, lette og økonomiske HP EliteBook 725. Vær ultraproduktiv vha. de imponerende samarbejds- og forbindelsesfunktioner til virksomheder i vækst på HP EliteBook 725.

HP EliteBook 850 G3

Tynd, let og klar til arbejde!

HP EliteBook 850 er imponerende tynd og let og benytter teknologi i erhvervsklassen, så brugerne kan være kreative, oprette forbindelse og samarbejde efter behov – både på og uden for kontoret.

HP ZBook Studio G3

Ser fantastisk ud. Giver maksimal ydelse.

Gør arbejdsdagen til en leg med den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet. Med en størrelse på kun 39,6 cm (15,6") er den ikoniske ZBook Studio HP's tyndeste, letteste og smukkeste mobile arbejdsstation til dato.

HP ZBook 15 G3

Bærbart kraftværk.

Du kan arbejde stort set hvor som helst på den mobile HP ZBook 15-arbejdsstation. Dens mobilitet og robuste konfigurationsmuligheder udgør en stærk kombination af stil, funktioner og bærbarhed i et tyndt, let og kompakt design på 39,6 cm (15,6").

Vi vil så gerne have du prøver HP..

Speeddate HP´s lækre bærbare og mærk selv forskellen. Nu tilbyder Datacon dig at speeddate en af HP´s nyeste modeller i en uge, så du kan fornemme, hvad det rigtige værktøj kan gøre for dig. Se mulighederne her nedenfor:

HP Elite x2 1012
HP EliteBook 1040 G3
HP Spectre Pro x360 G2
HP EliteBook 725 G3
HP EliteBook 850 G3
HP ZBook Studio G3
HP ZBook 15 G3


Book herunder.

Vælg model og ønsket demouge (hvis ugerne er streget ud, er modellen udlånt). Vi kontakter dig snarest for at aftale det praktiske.

God fornøjelse.