HP Premium er skabt til

Fremtidens kontor

Randers Realskole valgte HP’s Premium produkter i samarbejde med Dustin.


"Et godt og lækkert værktøj"


På Randers Realskole sidder it-chef Jacob Jensen og er ansvarlig for indkøb af it til flere uddannelsesinstitutioner. Han foretrækker HP.

Randers Realskole på Fabers Allé er Danmarks største privatskole. Her finder vi it-chef Jacob Jensen, som ikke alene køber it til skolen i Randers, men også til en række andre uddannelsesinstitutioner. Han foretrækker HP premiumprodukter af flere grunde.

"Modellerne fra HP har en lang levetid, og det er vigtigt, når man arbejder med et stort volumen," siger Jacob Jensen. "Drivermæssigt holder de længere med samme image, og det letter udrulningen af nye maskiner. Og skal jeg ’klatkøbe’ senere, så er modellerne stadig til at få."

Støtter læreren i hverdagen

Det seneste indkøb, Jacob Jensen har stået for, er 90 bærbare pc’er til Randers Realskoles lærerstab. Valget faldt på HP EliteBook Folio G1.

"Baggrunden for valget var blandt andet, at maskinen er let og tynd, men også robust, så den kan holde til det hårde liv. Den er samtidig lydløs, for der er ingen ventilator i den. Og når man så har brug for lyd – og det har lærerne tit – så har den indbyggede B&O-højttalere, der gør det godt," fastslår it-chefen.

Det er med andre ord alle de små detaljer i et premiumprodukt fra HP, der gør den mere robust, mere lækker at betjene og mere anvendelig i det daglige skolearbejde.

Velfungerende onsite-service

I en travl skolehverdag er der heller ikke tid til at sende computere ind til service, hvis de fejler, og derfor er Jacob Jensen glad for, at HP’s pc’er bliver bakket op af en meget velfungerende onsite-service, hvor teknikeren møder op senest dagen efter.

"Vi er glade for den hurtige service. Dels fordi læreren ikke skal vente længe på at få ordnet sin pc, og dels fordi det er lettere at forklare en tekniker personligt, at der ligger vigtige data på maskinen, der skal bevares. Det er derfor ’hele vejen rundt’, at vi er godt tjent med at investere i kvalitetsprodukter," slutter it-chef Jacob Jensen.

1HP Spectre Pro 13 G1, Intel® Core™ i7 processor.

2HP EliteBook Folio G1, Intel® Core™ m7 processor.

3HP Elite x2 1012, Intel® Core™ m7 processor

Vil du vide mere om Premium løsningerne?

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Køb af en Premium model inkluderer 3 års standard Carepack

Alle Premium modeller kommer med unikke sikkerhedsløsninger som HP Sure Start og BIOSphere

Premium forbedrer mulighederne for samarbejde med Noise Cancellation software