HP PC Sikkerhed

Vi kan hjælpe med at beskytte din virksomhed.

SECURE
VERDENS MEST SIKRE PRINTERE OG PC'ERE

Bliv klogere på vores unikke sikkerhedsløsninger


Vi genopfinder klient sikkerhed ved at integrere beskyttelse i alt, hvad vi skaber, så du kan være et skridt foran truslerne og holde din virksomhed sikker.

HP Sure View

HP Sure View er verdens eneste integrerede privacy skærm, som forhindrer nysgerrige øjne i at stjæle dine data og adgangskoder. Det er let at aktivere med et tryk på én knap, hvilket reducerer op til 95% af det synlige lys, når man ser skærmen fra siden.

Læs mere Læs whitepaper

HP Sure View integrated privacy screen

Du kan omgående beskytte computeren mod visuel hacking med det indbyggede, HP Sure View-sikkerhedsfilter med 3M-sikkerhedsteknologi. Med et tryk på en knap bliver skærmen mørk for alle omkring dig, mens du ser indholdet helt klart.

Fås til:

HP EliteBook x360 | HP EliteBook 1040

X

HP Sure Start Gen3

Hvis din PC BIOS bliver angrebet eller ødelagt, genopretter HP Sure Start Gen3 BIOSen helt automatisk. Du får dermed automatisk databeskyttelse, der kan administreres centralt af din IT-afdeling.

Læs mere Læs whitepaper

HP Sure Start Gen3

HP Sure Start Gen3, er branchens første selvhelende PC BIOS, som overvåger BIOS i hukommelsen, gendanner platformen uden indgriben, gendanner BIOS til en brugerdefineret tilstand og er klar til central administration i virksomheder.

Fås til:

HP Elite Family PCs

X

HP Sure Click

HP Sure Click er en revolutionerende løsning til beskyttelse af browsere. Den er baseret på micro-VM teknologi, der er designet til hardware-isolering af hver eneste opgave i dine browser-faner.

Læs mere Læs whitepaper

HP Sure Click

HP Sure Click tilbyder hardware-styrket sikkerhed til webbrowsere, som beskytter din pc mod websteder, der er inficeret med malware, ransomware eller virus.

Fås til:

HP EliteBook x360

X

HP Work Wise

HP WorkWise er PC-administration via en smartphone app, så du får real-time opdateringer fra din pc. Du modtager fx en notifikation ved potentielle manipulationer, herunder mislykkede login-forsøg, enhedens bevægelse, USB-input samt åbning eller lukning af pc’en.

Læs mere Se infografik

HP Work Wise

HP WorkWise er kontorløsninger, der er samlet i én smartphoneapp, så du får pc-beskyttelse, oplysninger i realtid om pc’ens funktionalitet og enklere printerdriverinstallation til brugere af HP-pc’er.

Fås til:

HP EliteBook x360 | HP EliteBook 1040

X