KÆRE
IT-AFDELING

PC’er og printere bliver ofte overset som indgangspunkt til netværket, hvilket udnyttes af de cyberkriminelle. HP bygger sikkerhed direkte ind i vores HP Elite PC’er med Intel® Core™ processorer, så vi gør det nemmere for jeres brugere at holde hackere ude. Tjek vores tips til øget sikkerhed og produktivitet nedenfor, og kontakt os for mere info.


Med venlig hilsen
HP Danmark

Få flere sikkerheds- og produktivitetsråd, og kom på den sikre side:

1: HP Security Stack
Hardware med integreret sikkerhed

Jeres ry og sikkerhed er kun så stærkt som det svageste endpoint i jeres netværk! I en tid med et stort – og stigende – trusselsniveau er det derfor afgørende, at virksomhedens sikkerhedspolitik bunder i stærke strategier og robust hardware.

Se mere

2: HP Security Stack
Hardware med integreret sikkerhed

Hvor mange data kan du og din virksomhed tillade sig at miste? Hvor lang tid kan jeres IT-system være nede? Gemmer den største trussel mod sikkerheden sig i virkeligheden i sårbar hardware? Det har vi et effektivt middel imod.

Se mere

3: HP Sure Start
Tænk sikkerhed på BIOS-niveau

Er I klar over, at jeres endpoints – PC’er og printere – er det mest yndede mål for hackere? Mange overser hardwarens betydning som ’bagdør’ til netværket, og det er de cyberkriminelle desværre meget opmærksomme på.

Se mere

4: HP Sure Run
Holder din virksomhed kørende

Har I husket at tale endpoint sikkerhed med Jeres indkøbere, inden de siger ja tak til en god aftale på print og PC? Er I opmærksomme på sårbarheden for de kritiske dele af IT-miljøet i tilfælde af angreb? Ellers se mere her.

Se mere

5: HP SureView
For your eyes only!

Har I tænkt på også at sikre jer mod visuel hacking? Er I sikre på, at ingen ser med over skulderen på jeres medarbejdere, der arbejder i åbne miljøer væk fra kontoret?

Se mere

6: HP Sure Recover
Hurtigt tilbage til business

Har I fokus på udvikling og dynamik? Er I på vej over på Microsoft Modern Management? Husk, at jeres autopilot kun virker med et fungerende operativsystem på notebooken. Det er her, HP Sure Recover kommer ind i billedet.

Se mere

7: HP Secure Erase
Nem bortskaffelse af udstyr

Har I tænkt sikkerheden helt igennem til bortskaffelse og videresalg? Hvordan sikrer I, at jeres data ikke falder i de forkerte hænder, når PC’en skal videre? HP har bygget et datasletningsværktøj direkte ind i BIOS på vores PC’er.

Se mere

8: Endpoint Security Controller
IT-sikkerhed uden merpris

Vidste I, at HP Labs siden 2011 har arbejdet på at udvikle vores HP Endpoint Security Controller? Den danner grundlag for vores unikke endpoint-sikkerhedsteknologier HP Sure Start, HP Sure Run og HP Sure Recover.

Se mere

9: HP SpareKey
Giv brugerne nøglen til at gøre det selv

Hvor mange gange har I været nødt til at ændre jeres brugeres passwords, når de kommer hjem fra ferie? Hvor meget tid bruger I på retablering af passwords, fordi brugerne har glemt det i skyndingen?

Se mere

10: HP Manageability Integration Kit
Nem administration på ét sted

Hvis I bruger Microsoft SCCM og HP-computere, har vi den perfekte løsning på, hvordan I styrer BIOS-settings og HP’s unikke Security Stack-indstillinger som fx HP Sure Run og Sure Recover. Se mere om løsningen her.

Se mere

11: HP Image Assistant
Pakkeløsning til opdatering af drivere

Er I trætte af, at jeres PC-producent ikke tilbyder et værktøj, der automatisk opdaterer jeres brugernes driver-packs? Spilder I tid på manuelle opgaver og på at holde driverne up-to-date? Så findes der nu en enkel genvej.

Se mere

12: HP Noise Cancellation Software
Optimale konferencekald

Hvor vigtig er lydkvalitet for jeres brugere, når de sidder i konferencekald? Gør lydkvaliteten et professionelt indtryk på kunderne? Opstår der nogle gange misforståelser på linjen? Klik her og hør mere om klar tale!

Se mere

13: 360o lyd
Din computer som konferenceværktøj

Er i trætte af, at jeres konferencetelefoner forsvinder? Og lever de altid op til jeres krav om god lydkvalitet? Vi har tilføjet to små mikrofoner på bagsiden af HP notebooks, så I kan bruge dem som konferenceværktøj.

Se mere

14: HP Fast Charge
Hurtigere opladning, øget produktivitet

Arbejder flere og flere i jeres virksomhed fleksibelt og mobilt? Kan I mærke, hvordan brugerne har mere og mere fokus på batteritiden? HP Fast Charge sikrer, at jeres brugere er hurtigt oppe at køre igen, hvis batteriet løber tørt.

Se mere

15: HP Long Life Battery
Ekstra garanti på batteriet

Går I på kompromis, når det gælder batterikvalitet? Når I nu har sikret jer 3 års garanti på jeres notebooks, hvorfor så nøjes med 1 års garanti på batteriet? HP har i mange år haft Long Life-batterier i vores notebooks.

Se mere

VIL DU OGSÅ VÆRE PÅ DEN SIKRE SIDE?

Som hardware producent, mener vi, at det er yderst vigtigt at integrere sikkerhedsteknologier i vores produkter. Tag fat i os, og få en gennemgang af vores nyeste teknologier, som fx HP Sure View, HP Sure Start og HP Sure Recover.