Lad dig inspirere af vores

Blog om fremtidens arbejdsplads

Mobile virksomheder holder bedre fast i medarbejderne

Tilfredse medarbejdere bliver, hvor de er. Det er næppe en særligt opsigtsvækkende kendsgerning. Men en række nye undersøgelser viser, at det netop er muligheden for et mobilt arbejdsliv, der styrker ansattes loyalitet til deres arbejdsgiver.

Andreas Thorsteinsen

- Mobility specialist, HP Inc Denmark

Læs hele indlægget

Arbejdsmarkedet forandrer sig

I løbet af de kommende år vil virksomheder over hele verden opleve et markant demografisk skifte. Størstedelen af arbejdsstyrken kommer til at bestå af de såkaldte ‘millennials’, som blev født mellem 1980 og 2000. Samtidig vil der være flere plus 65-årige på arbejdsmarkedet. Begge tendenser stiller særlige krav til den teknologi, som virksomheder skal tage i brug for at give medarbejderne de bedste arbejdsbetingelser.

Thomas Persson

- Administrerende direktør, HP Inc Denmark

Læs hele indlægget

I worst case …

Danske virksomheder har et stort problem. Cybertruslen mod dem er tiltagende, men de fleste virksomheder ved ikke, hvad deres mest værdifulde ejendele er, eller hvordan de skal beskytte dem.

Adam Vieth

- General Manager, HP Inc Denmark

Læs hele indlægget

Det kræver kun ét svagt led …

Antallet af hackerangreb stiger i disse år, og samtidig er der en generation på vej, der ikke mere tager sikkerheden tilstrækkelig alvorligt. Er vi på vej mod en forudsigelig katastrofe?

Adam Vieth

- General Manager, HP Inc Denmark

Læs hele indlægget

Cyberkriminalitetens guldalder

Vi befinder os i cyberkriminalitetens guldalder. Vores samfund bliver stadigt mere digitalt forbundet, men vi har endnu ikke formået at løfte behovet for sikkerhed i vores systemer, services og produkter.

Jeffrey Scott Saunders

- Direktør, Fremtidsarbejde og arbejdspladser, Instituttet for Fremtidsforskning

Læs hele indlægget

Mobiliteten og 2-i-1 revolutionen

Velkommen til den moderne arbejdsplads, hvor medarbejderne er mobile og har adgang til deres værktøjer og data overalt – ved skrivebordet, i møderummet, ude hos kunden og på hjemmekontoret.

Henrik Johansson

- Area Category Manager Commercial notebooks, HP

Læs hele indlægget

Tænk mobilitet ind i din strategi for arbejdspladsen

Mobilitet på arbejdspladsen er ikke længere et buzzword. Smartphones, tablets, og bærebare computere understøttes af hurtigere og bedre mobile bredbåndsforbindelser og Cloud-løsninger.

Jeffrey Scott Saunders

- Direktør, Fremtidsarbejde og arbejdspladser, Instituttet for Fremtidsforskning

Læs hele indlægget


Test en HP notebook i din virksomhed

Anmod om at prøve en af vores nyeste PC’er i en periode og se om den lever op til kravene i din virksomhed. Der er også mulighed for at booke et uforpligtende møde for at blive klogere på PC sikkerhed.