ANMOD - TEST – EVALUÉR

Vi tilbyder din virksomhed muligheden for at teste udvalgte produkter i en periode, for at se om vi lever op til dine krav. Der er også mulighed for at anmode om et møde eller blive kontaktet af en repræsentant fra HP.

Test og bliv overbevist!

Praksis lyver ikke. Derfor tilbyder vi at du kan låne en notebook i op til 3 uger, for selv at kunne afgøre om HP er noget for din virksomhed. Vælg det eller de produkter, du er interesseret i at teste i din virksomhed, så vil vi se om vi kan arrangere et møde mellem dig, og jeres forhåbentligt nye arbejdscomputer.

HP EliteBook 800 G5

Smukt design, sikker og brugervenlig med avancerede samarbejdsværktøjer. EliteBook 800 er et af vores bedst sælgende notebooks og kan fås som 13.3", 14" eller 15.6".

ZBook 14u/15u G5

Dedikeret grafik i samme tynde og lette design som EliteBook 800. Udviklet til dig, der har brug for ekstra grafik til at arbejde i krævende applikationer.

HP EliteBook x360 1030 G3

Vores topmodel. Kommer med de nyeste sikkerhedsfunktioner, som fx vores integrerede privacy-skærm. Perfekt til dig, som vil have det nyeste og lækreste udstyr.

HP Elite x2 1013 G3

Den ultimative 2-i-1 PC. Du får ydeevne fra en notebook og friheden ved en tablet. Designet til dig, som arbejder meget på farten og som benytter flere forskellige brugstilstande.

Nogle ting skal opleves i virkeligheden

Book et møde, hvor vi giver dig muligheden for en live demo af vores nyeste sikkerhedsfunktioner og muligheden for at se og røre det seneste udvalg af HP produkter, så du får overblikket over det rette mix til din virksomhed. Vælg nedenfor hvad du gerne vil høre om, så tager vi fat i dig for at arrangere et møde, når det passer dig.

Møde om PC Sikkerhed

Vi mener som hardware producent, at det er yderst vigtigt med indbygget sikkerhedsteknologier i vores produkter. Du får en gennemgang af vores nyeste teknologier, bl.a. HP Sure View, HP Sure Start og HP Sure Recover.

Læs mere om sikkerhed fra HP

Varighed: 45 min.

Møde om HP’s produktportefølje

Book en fremvisning af vores seneste produkter, samt vores nyeste samarbejdsløsninger.

Læs mere om mobilitet fra HP

Varighed: 45 min.

Måske vil du bare gerne blive hørt

I så tilfælde kan vi ringe dig op og tage en snak.

Bliv kontaktet af HP

Vi ringer dig op så vi sammen kan finde ud af hvad jeres behov er.

BOOKING

Valgte demonstrationer:

Kontaktinformationer

Fornavn

Efternavn

E-mail

Titel

Firma

Adresse

Postnummer

By

Telefon

Du vil herefter blive kontaktet af HP med henblik på fastsættelse af dato, tid og sted. Dette tilbud er forbeholdt virksomheder med +200 ansatte. HP forbeholder sig retten til at se bort fra firmaer, der ikke opfylder dette krav.

0

BOOKINGS