Alle pc-beslutninger er sikkerhedsbeslutninger
Bliv klogere på vores unikke sikkerhedsløsninger.

SECUREVores Elite PC’er kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner der giver dig mulighed for at browse sikkert, undgå visuelle hackere og muligheden for at overvåge og genoprette BIOS i hukommelsen helt automatisk. Samtidig er vores maskiner dokumenteret robuste og udviklet til at bestå MIL-STD 810G-testprocedurerne til det amerikanske militær.

Tag sikkerheden til et helt nyt niveau!

For at kunne fokusere på transformation og vækst, har din virksomhed brug for én ting frem for alt: Et integreret sikkerhedssystem, der omfatter alt IT-udstyr i din organisation. Usikkerhed betyder, at produktiviteten også står på spil. Med andre ord, vil et cyberangreb på din virksomhed skade din bundlinje. Og din troværdighed.

Denne eGuide er designet til at hjælpe dig med at udvikle en proaktiv sikkerhedsstrategi. Find ud af, hvordan innovative HP Elite PC'er kan hjælpe dig med at opfylde de stigende sikkerhedskrav i din virksomhed.

Vil du vide mere om cyber trusselsbilledet og hvad fremtiden bringer?

Bliv klogere på det nuværende trusselsbilledet og de nye metoder, som hackere tager i brug for at trænge ind i virksomheder. Du får samtidig gode råd til, hvordan du kan imødekomme nogle af disse trusler, med konkrete råd til nye tiltag der kan implementeres direkte i din virksomhed.

HP Sure View – Indbygget privacy-skærm

HP Sure View er vores unikke indbyggede privacy-skærm, som gør at du omgående kan beskytte computeren mod visuel hacking. Du kan dermed arbejde lige hvor det passer dig.

HP Labs

HP Labs arbejder på at gøre os klar til fremtiden ved at udvikle transformative teknologier, der er med til at forandre industrier og økonomier rundt om i verden. Et af områderne er inden for sikkerhed, hvor de arbejder med at tilsluttede enheder – som fx PC'er, smartphones, printere og husholdningsapparater, der blander de fysiske og digitale verdener - forbliver troværdige og robuste i et stadigt skiftende trusselmiljø.

Læs mere om HP Labs

HP Sure Click – Sikker browsing

Med HP Sure Click kan du beskytte din PC mod fra websteder og .pdf-filer, som er inficeret med malware, ransomware eller virus. Hver enkelt browser fane bliver åbnet som en isoleret fane, hvilket betyder at angreb ikke kan sprede sig til resten af PC’en og dermed netværket i din virksomhed.

HP SURE START GEN4

Giver hardwareforstærket, selvhelbredende beskyttelse, der automatisk gendanner din BIOS og anden kritisk firmware.

SE VIDEO
HP SURE RUN

Holder dine kritiske systemprocesser i gang med selvhelbredende beskyttelse – selvom malware forsøger at lukke dem ned.

SE VIDEO
HP SURE CLICK GEN2

Beskytter din PC mod inficerede websteder, malware, ransomware og virus ved hjælp af hardwarebaseret sikkerhed til browsere.

SE VIDEO
HP SURE VIEW GEN2

Beskytter øjeblikkeligt mod visuel hacking med et tryk på en knap på skærmen.

SE VIDEO
HP SURE RECOVER

Gendan dine PC'er til den seneste afbildning hurtigt og sikkert ved hjælp af en netværksforbindelse med HP Sure Recover.

SE VIDEO
HP MANAGEABILITY INTEGRATION KIT

Hjælper med at gøre oprettelsen af afbildninger og administrationen af hardware, BIOS samt sikkerhedsfunktionerne hurtigere via Microsoft SCCM.

SE VIDEO


Test en HP notebook i din virksomhed

Oplev vores unikke sikkerhedsløsninger. Prøv en af vores nyeste PC’er og se om den lever op til kravene i din virksomhed. Der er også mulighed for at booke et uforpligtende møde for at blive klogere på PC sikkerhed.